Viga sprey etki süresi ne kadardır?

Cinsel yaşam aslında ilişkilerin, evliliklerin, flört dönemlerinin en önemli aktörlerinden biri olarak söylenebilir. Nitekim çiftlerin bu konuda birbirlerine vermiş oldukları tavizlerin yanı sıra belirli istek ve taleplerini de açık bir şekilde dile getirmeleri bazı sorunların ortaya çıkmasına yol açıyor. Öyle ki artık cinsel yaşamın farklı bir şekilde algılanması ve bunun da insanlar tarafından daha net bir şekilde bilinmesi de farklı ürünlerin dile gelmesine sebep oluyor. Zira artık gelinen bu konum itibarıyla cinsellik konusunda çiftlerin en önemli problemlerinden bir tanesinin de ilişki süresi olduğunu tahmin etmek çok zor olmayacaktır.
Dolayısı ile bunun önüne geçebilmek adına bir takım ürünlerin piyasada olduğunu ve satışının da aktif olarak yapıldığını belirtebiliriz. Bu ürünlerin başında gelen Viga spreyler de erken boşalma sorunu yaşayan her erkeğin gözdesi olan bir ürün olarak dikkat çekmeye devam ediyor. Hem etkin olduğu süre bakımından hem de kullanım konusunda sunduğu olumlu özelliklerden ötürü Viga sprey çeşitlerinin oldukça tercih edildiğini de yakın zaman içerisinde görmüş bulunuyoruz. Viga spreyin etkileri ve etkin olduğu zaman aralığı hakkında da bir takım bilgileri sizin ile paylaşmamız bu noktada daha doğru olacaktır.

Viga Sprey


Viga sprey etki zamanı bakımından uygulandığı saniyeden bir süre sonra etkisini göstermeye başlayan bir üründür. Zira uygulamanın hemen ardından ilişkiye girmeniz karşı tarafı rahatsız edebilecek bir dokunun ortaya çıkmasına sebep olacaktır. Dolayısı ile bu ürünü kullanmadan önce mutlaka ama mutlaka doğru kullanım için bizim ile iletişime geçmeniz de önemle tavsiye edilir. 2-4 saat arasında etkin bir performansın kapılarını da Viga sprey ile sonuna kadar aralamış oluyorsunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Auzef Sınavlarına Hazırlık Yapmak

Şirketlerde Sosyal Medya Kullanımı