Auzef Ders Kitapları

İster sınava hazırlık sürecinde olun ister lisans eğitiminize devam ediyor olun hedef belirlemek konusunda hepinizin düşünmeye zaman ayırdığı kaçınılmazdır. Sınava hazırlanmak ayrı şeydir, Auzef Ders Kitapları ile ders çalışmak ayrı şey. Biz size ders çalışmanız gerektiğini ya da bunun için bir program yapmanız gerektiği hakkında teknik bilgi vermiyoruz. Sınav tarihlerine aşina olmak, hiçbir şey bilmiyor dahi olsanız sizin sınava motive olmanızı sağlar. Kayıt yenilediğiniz dönemde vize sınavlarının tarihine bir göz atın ve o gün itibariyle sınava kaç gün kaldığını hesaplayıp rahatlayın. İster sınav döneminde olsun ister mesleğinize hazırlanan öğrenciler olun, bir hedefe ihtiyacınız olduğunu unutmayın.


Anasayfa slide

Ders çalışmadan nasıl sınıf geçeriz diye soranlara verilecek cevap yoktur. Bildiğiniz üzere açıköğretimde ders geçme notu 50 puan. Tecrübelerimiz şunu gösteriyor ki, özellikle final ve bütünleme sınavları olmak üzere, sınavlardaki soruların ortalama %30’u çıkmış sorulardan geliyor. Bu durumun %90’ları hatta bir yıl %100’ü bulduğu mevcut istatistiklerden görülebilir. Kalan %20’yi nerden buluruz diyecek olursanız, cevabımız Auzef Ders Kitapları olacaktır.
Akademik yaşam dışında da Auzef Ders Kitapları hedef belirlemenin önemini kavrayarak hayatlarımızı bir rota dahilinde yaşamanın şüphesiz ki düzenleyici ve kolaylaştırıcı bir unsur olduğundan bahsetmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Minimal ve görünmez hedeflerden ziyade uzun vadeli ve kazanım odaklı hedeflerin belirlenmesi, sizin hedefinize giden yolunuzu daha sorunsuz bir şekilde tamamlamanıza yardım edecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Sınavlarına Hazırlık Yapmak

Şirketlerde Sosyal Medya Kullanımı