Bitmeyen Kartuş nedir


 Bitmeyen kartuş


Günümüzde ihtiyaç duyulan Bitmeyen Kartuş yapısındaki mürekkep tankları şeffaf bir özelliğe sahiptir. Kullanıcı tanklardaki özellikle mürekkep miktarını çok kolay şekilde takip ederek mürekkep tükenmeye yakın sürekli ve basit bir şekilde mürekkep doldurulabilir.
Mürekkep ekleme işlemi su doldurmak gibi, çay doldurmak kadar çok kolay yapılabilmekte. Çok uzun zaman içinde mürekkep doldurma mecburiyeti olmadan büyük avantaj sağlarsınız. Tank sistemi içinde püskürtme kullanılırken, bitmeyen kartuşun tüm gereksinimleri için kullanım şekli ve kullanılacak belge uzunluğu da önemlidir.

Özellikle bitmeyen kartuş sistemiyle özel baskı kalitesinde bir tükenme ve bozulma söz konusu olmadan, %90’a kadar olabilecek rakamlarda tasarruf mümkündür. Düşük rakamlarda yüzlerce sayfa baskı da yapılabiliyor.

Yazıcı ile ilgili diğer detay püskürtme kartuşları; mürekkep tükendikçe hortumlar ile mevcut tanklardan mürekkep aktarılır. Bu şekilde kartuşları mürekkep ile destekler. Bitmeyen Kartuş Sistemi ile ihtiyaç duyulan kartuşlar; devamlı Besleme Sistemi olarak da adlandırılmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Auzef Sınavlarına Hazırlık Yapmak

Şirketlerde Sosyal Medya Kullanımı