Güneş Panelleri


 Güneş enerjisi

   
       Yenilenebilir enerji kaynakları çevre dostu olması nedeniyle oldukça yaygınlaşmaya başladı. Bunlardan en çok kullanılanı ise güneş enerjisi kullanımı ile sağlanan yenilenebilir enerjidir. Elektrik enerjisi üretmek için doğrudan güneşten gelen ışınlar sayesinde çalışır. Bu sayede dışarıdan herhangi başka yakıt kullanmadan kolaylıkla çalışabilmektedir. Güneş panelleri üzerinden elektrik üretimi sayesinde dışarıdan elektrik satın almayı en aza indirilebilir hatta fazla elektrik üretilirse depolanabilir.


            Sistemin kurulacağı bölgeye göre güneşin geliş açısı değiştiğinden panellerin en doğru açıda yerleştirilmesi için üstün matematiksel hesaplar yapılmaktadır. Güneş panelli sayısı ve paneller arasındaki mesafenin hesaplanması da en doğru şekilde yapılarak verim artırılmaktadır. Mevsim ve güneş açılarına bağlı olarak değişen miktarlardaki elektrik üretimini artıracak şekilde kullanabilecek alt yapısı uzmanlık gerektirmektedir. Bu yapılanların sonucunda ihtiyacı yönelik en iyi bir güneş paneli sisteminin kurulması sağlanmaktadır.

            Panel çeşitlerinden polikristal ve monokristal olmak üzere gerekli enerji miktarına göre ayarlamalar yapılarak elektrik sistemleri kurulmaktadır. Yarı esnek panellerde ise yüzeye göre şekil alabilen panellerin yüksek verimli hücreleri sayesinde güneş gören yüzeye uyum sağlamaktadır.

            Bütün ülke çapında ürün dağıtımı www.gezegensolar.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Kurulum aşamasında panellerin gerekli açıları ve enerji üretim sistemleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olan uzman ekip sayesinde müşteri odaklı hizmet sunulmaktadır. Kurulacak panellerin en verimli şekilde enerji üretimi için ayarlamaları yapılmaktadır.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Auzef Sınavlarına Hazırlık Yapmak

Şirketlerde Sosyal Medya Kullanımı