Promosyon ürünleri

 Baskılı PeçeteTemizliğin ve düzenin sağlanmasında büyük öneme sahip olan tek kullanımlık promosyon ürünleri son yıllarda herkesin ilk tercihi haline gelmiştir. Geniş yelpazede kullanımı olan bu eşantiyon ürünler sayesinde hijyene özen göstermek mümkündür. Fabrika, otel, benzinlik, hastane, restaurant, yemekhane, alışveriş merkezi, spor merkezleri gibi daha pek çok yerde kullanım alanına sahip olan ıslak mendil, baskılı peçete, stick şeker, logolu kolonyalı mendil gibi ürünler bu kategoriye girer. Kalem, ajanda gibi ürünlere göre fiyatı daha uygundur ve daha iyi gerçekleştiren bu promosyonların üretimi özel olarak yapılmaktadır.
Tekli lokanta tipi ıslak mendil, çoklu ıslak mendillere göre maliyeti düşük ancak suda kolay erimediği için daha dayanıklıdır. Üretim aşamasında promosyon ürün  makinaları ev dışı tüketim boyutuna göre kesim yapmakta ve belirli bir düzende katlamaktadır. Artık pek çok işletme dayanıklılığı ve hijyen kurallarına uygunluğu bakımından bu Baskılı peçeteyi işletmesinde bulundurmayı tercih etmişlerdir.

İnsanların çantalarında bile rahatlıkla taşımaları ile ihtiyaçlarını kolay yoldan sağlamasına büyük yarar sağlamıştır. Kullanımı kolaylaştırma adına promosyon mendiller boyuna göre tasarlanmış farklı renklerde kullanıma açılmıştır. Böylece ülkemizde belirli oranda kirlilik zayiatları azalmıştır. Zararlı kimyasalları içermediğinden gıda sunum ve servisine son derece uygundur. Ayrıca dekoratif ve işlevsel olarak , tabak, barda, kaşık, çatal  düzeni için de tek kullanımlı olması ucuz maliyeti sebebiyle en çok tercih edilen ürünlerdir.
Kişiye özel baskılı promosyon ürün olarak dispenser peçeteyi örnek verecek olursak, sabit bir havzadan tek çekimlik kullanılarak tüketildiği için gereksiz ürün sarfiyatının önüne geçilmiş olur. Klasik rulo peçete ve havlulara nazaran %25 ‘in üzerinde tasarruf sağlanır. Hem ekonomik hem de pratik olarak düşünüldüğünde klasik ürünlerden daha çok avantajlıdır.


Promosyon ürünleri siparişleriniz için : https://www.diyaroglupaketleme.com/garson-katlama-baskili-pecete.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Auzef Sınavlarına Hazırlık Yapmak

Şirketlerde Sosyal Medya Kullanımı