Niktin Tuzu Türkiyede

Nikotin tuzu elektronik sigara kullanıcılarının tercih edebileceği ürüne benziyor. Türkiye de satışı hen yapılmayan Nikotin tuzu Buharistan tarafından satışa sunulacak. Bu ürünü sizler de Buharistan.co adlı web siteden temin edebileceksiniz. Elektronik sigara ürünlerini satın alabileceğiniz bu adres, elektronik sigara kullanıcıları tarafından bilinen bir adrestir. Buharistan web siteleri üzerinden yaptıkları duyuruya göre artık Nikotin tuzunu da satacaklarını bildirdi. Bu ürün Avrupa da var olan ve tercih edilen bir ürün. Buna dayanarak burada da müşterilerinin tercih edeceği bir ürün olacağını düşünerek bu hizmeti de artık verecekler.
 Nikotin Tuzu

Kullanıcıların yaptığı bir diğer yorum ise nikotin tuzu içeren bir likit kullanmak ve dumanlamak bazdan çok daha farklı olması. Bunun en önemli sebeplerinden birisi ise nikotin tuzlarının sertlik değer baz nikotinle karşılaştırdığımızda %30 gibi bir oranda az olduğu gözlemlendiği söylenmektedir.
Sonuç olarak, elektronik sigara piyasasına hızlı bir şekilde giriş yapan nikotin tuzunun ve podlarının sektörde öneminin gittikçe artacağını söyleyebiliriz. Birçok likit ve elektronik cihaz üreten firmaların şimdiden nikotin tuza oldukça ağırlık verdiği gözlemlemlemekteyiz. Çoğu firma birçok aromaları ve farklı nikotin seçenekli nikotin tuzları üretip tüketicilere sunmaya başladı.

Nikotin tuzu hakkında daha fazla bilgi ve ürünün satışa sunulacağı tarihi, fiyatlarını öğrenmek isterseniz : 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Auzef Sınavlarına Hazırlık Yapmak

Şirketlerde Sosyal Medya Kullanımı