Kıbrıs'ın Tanınmış Sahtekarı Dur Durak Bilmiyor

Kıbrıs'ın sayılı zenginleri arasında bulunan umut taciri Yusuf Kısa, politikacıları hedef almasının ardından, şimdide Kıbrıs magazin dünyasını hedef aldı. Gazetesinden yayınladığı yalan haberlerle magazin dünyasını sarsacak açıklamalarda bulundu. Kıbrıs’ta hayali para satıcılığı ve gazete patronluğu yapan sahtekar Yusuf Kısa, en son Kıbrıs DP partisi başkanı Serdar Denktaş'a atıfta bulunarak yalan yanlış iftiralar atmış ve bu hareketleri sonucu ağır cezalara çarptırılmıştı. Yusuf Kısa Kıbrıs piyasalarında dolandırıcılık, hayali kredi, iftira ve hakaretlerle anılan, sahtekarlığıyla ün salmış biri olarak bilinmektedir.

Yusuf Kısa'dan Uydurma Sözler


Sahibi olduğu gazete aracılığıyla, Kıbrıs magazin dünyasının ünlü simalarına karşı iftiralarda bulunan Yusuf Kısa'nın magazin dünyasına yönelik bu sözleri ile neler yapmaya çalıştığı merak konusu oldu. Her sözü yalan ve iftiralarla dolu olan Yusuf Kısa'nın sözlerine magazin dünyasının ne cevap vereceği gündem de merak konusu olurken, bazı magazinciler "O adam sahtekar, onun söylediklerine cevap vermek doğru olmaz, adamda kalite yok, dolandırıcının yalancının teki" diyerek önemsemez ifadeler kullandılar.

Mahkeme Kararları Var

Kıbrıs'ta bir çok mahkeme tarafından dolandırıcılık, hakaret ve umut tacirliği suçları sebebiyle kesinleşmiş ceza verilen sahtekar Yusuf Kısa, magazin dünyasının da tepkisini çekeceğe benziyor. Umut taciri Yusuf Kara'nın daha önce işlemiş olduğu suçlar sebebiyle, kişilere ve devlet kurumlarına milyonlarca lira borcu olduğu tüm kamuoyu tarafından biliniyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Auzef Sınavlarına Hazırlık Yapmak

Şirketlerde Sosyal Medya Kullanımı