Hangi Renk Deri Mont Seçmeliyim?

Yeni bir deri monta yatırım yapmak istiyorsanız, hangi rengi seçeceğini tercih edeceğinizi bilemiyor olabilirsiniz! Çoğu dış giyim şekli gibi, deri montlar da geniş bir renk yelpazesinde mevcuttur. Aslında, bazı stiller iki veya daha fazla renge sahiptir. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı renkle, mükemmel olanı bulmak için mücadele edebilirsiniz. Bununla birlikte, biraz planlama ile ihtiyaçlarınız için doğru rengi seçmek için daha kolay bir zamanınız olacaktır. Bu nedenle, bir deri ceket rengi seçmek için aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurun.


sezonu bitiriyoruz erkek

İşe ayakkabılarını kontrol etmekle başla! 

Deri  montu seçerken ayakkabılar ne önemlidir? Kural, ceketinizin rengini ayakkabılarınızla uyumlu olacak bir renk seçeneğinde olmalıdır. Kahverengi ayakkabılarla siyah bir deri mont giyiyorsanız, iki renk çekici olmayan bir görünüm yaratırken çatışacaktır. Daha iyi bir çözüm, siyah deri ceketli siyah ayakkabı giymektir. Deri montunuz ile  aynı renkte ayakkabı giymeniz gerekmez, ancak renkler birbirini tamamlamalıdır. Bu nedenle, bir deri ceket rengi seçerken ayakkabılarınızı düşünmelisiniz.
Bildiğiniz gibi, deri montlarda yapılanı en geleneksel, klasik iki renk kahverengi ve siyahtır. Dünyanın ilk deri ceketlerinden bazıları sadece kahverengi olarak tasarlandı. Çünkü kahverengi, çoğu inek derisinin doğal rengidir, bu nedenle şirketlerin kahverengi deri üretmesi diğer renklere göre daha kolaydır. Ancak takip eden yıllarda siyah, birçok erkek ve kadının kahverengi muadili üzerinde siyah deri ceketlerin modern görünümünü tercih etmesiyle popüler bir alternatif haline geldi. O zamandan beri, siyah ve kahverengi, deri ceketler için en popüler iki renk olarak yer almaya devam ediyor. Yakında popülerlikten kaybolmayacak klasik, geleneksel bir tarz arıyorsanız, bu renklerin hiçbiriyle gerçekten yanlış gidemezsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Auzef Sınavlarına Hazırlık Yapmak

Şirketlerde Sosyal Medya Kullanımı