Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları

Her yıl olduğu gibi bu yılda da Turkcell bedava internet kampanyaları ile tanışabilirsiniz. Milyonlarca Turkcell kullanıcılarına hitap eden eşsiz ücretsiz internet kampanyaları sayesinde internet teknolojisinden maksimum seviyede faydalanabilirsiniz. Bedava internet kampanyaları sayesinde internete dilediğiniz zamanlarda giriş sağlayabilir, ücretsiz video ve resimler çekebilirsiniz. Diğer GSM firmalarının aksine daha geniş düzeyde ücretsiz internet kampanyaları sunan Turkcell bu sayede tüm kullanıcılarından takdir mesajları topluyor.
Turkcell tamamen ücretsiz internet kampanyalarından faydalanmak için Turkcell faturalı veya faturasız telefon hattına sahip olmanız ve ilgili uygulamaları cep telefonunuza indirip uygulamayı her hafta düzenli olarak kullanmanız yeterlidir.


Turkcell Ücretsiz İnternet Sunan Mobil Uygulamaları

Turkcell bedava internet hizmeti sunan mobil uygulamalar oldukça fazladır. Bunlardan biri de Turkcell BİP uygulamasıdır. BİP uygulamasını ücretsiz olarak cep telefonunuza indirerek ve uygulamaya her hafta düzenli olarak giriş sağlayarak bedava internet fırsatlarından faydalanabilirsiniz. 2020 yılında Turkcell Hesabım uygulaması üzerinden de tamamen ücretsiz olarak internet kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Salla Kazan bedava internet kampanyası ile tanışmak istediğinizde yapmanız gereken tek şey Hesabım uygulamasını cep telefonunuza indirmektir. Bu aşamadan itibaren her hafta uygulamayı ziyaret ederek belirtildiği gibi telefonunuzu sallayarak eşsiz bedava internet kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Telefonunuzu salladığınızda maksimum 2 dakikalık zaman dilimi içerisinde ücretsiz internetiniz telefonunuza yükleniyor. Hediye internet kazandıran Turkcell uygulamalarından biri de GNÇ uygulamasıdır. İsminden de anlaşılacağı üzere daha çok genç kullanıcılara hitap eden bu uygulama sayesinde yüksek düzeyde ücretsiz internete sahip olabilirsiniz. Turkcell kullanıcısı olmanız halinde TURKCELL GNÇ uygulamasını ücretsiz olarak cep telefonunuza indirebilirsiniz. 


Turkcell Sarı Kutu Uygulaması İle Hediye İnternet

Turkcell hediye internet kampanyalarından biri de Turkcell sarı kutu uygulaması ile hediye internet kampanyasıdır. Sarı kutu uygulaması sayesinde 1 ayda bir defalığına olmak şartıyla 12 GB ücretsiz internet olanaklarından faydalanabilirsiniz. Ücretsiz internete sahip olmak istediğinizde tercihiniz doğrultusunda App Store veyahut Google Play Store üzerinden uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz. Bu aşamadan itibaren uygulama içerisinde yer alan sarı kutuya giriş yaparak buradan kayıt olabilirsiniz. Uygulama üzerinden 9500 puan toplayarak bu puanları anında 12 GB hediye internete dönüştürebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Auzef Sınavlarına Hazırlık Yapmak

Şirketlerde Sosyal Medya Kullanımı