Bebek Odası Seçenekleri

Günümüzde ebeveynler bebek odalarını tasarlamak adına birçok ürüne ihtiyaç duymaktadır. Bu ürünler arasında bebek beşikleri, bebek odası halısı, bebek odası sandalyesi, bebek odası masası gibi birçok ürün ile birlikte bir tasarım süreci başlamaktadır. Bu tasarım sürecinde bebek odası takımlarını seçmek ebeveynlere kalıyor.
Bebek odası tasarlamak için öncelikle renklere karar vermek gerekir. Bu renk aşamasında ebeveynler genellikle bebeğin cinsiyetine göre hareket etmektedir. Bebeğin cinsiyeti eğer erkekse mavi rengi olarak bir tasarım süreci başlar. Bebek oyuncaklarının rengi açık mavi ve bebek beşiklerinin rengi mavi olarak alınmaktadır.



Bebeğin cinsiyeti dişi ise pembe renginde bir tasarım süreci yaratılmaktadır. Bebek odası perdesi veya bebek beşiklerinin rengi gibi birçok parametreyi bu renkler belirler. Bazı ebeveynler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmeden Unisex bir şekilde sade renklere yönelmektedir. Genellikle beyaz renklerine veya turkuaz renkleri tercih edilmektedir. Ayrıca bebek beşiklerinin renkleri tahta renginde sade olarak bırakılmaktadır. Bebek odasının sade ve şık bir şekilde tasarlamak isteyen ebeveynler birbirinden şık tasarımları bebek odasına uyarlamaktadır. Örnek verilecek olunursa Bebek dolabı, çekmecesi ve beşiği aynı düzlemde birbirine birleşik olarak tercih edilebilir. Bu durum bebek beşiğinin daha kullanışlı ve işlevli bir hal almasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca tavana asılı bir şekilde duran bebek beşikleri bebek odalarının alternatifidir. Bu şekilde tasarım yaparak sade görünümü en hızlı şekilde elde edebilirsiniz.

www.bygolden.com web sitesinden bebek odanız için çeşitli ürünler satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Auzef Sınavlarına Hazırlık Yapmak

Şirketlerde Sosyal Medya Kullanımı