PRP Tedavisi


prpPRP tedavisi yöntemini genellikle yara izi bulunan ve sivilcesi olan kişiler uygulatabilmektedir. Bu konuda en güvenilir tedavi yöntemlerinden birisi olan PRP tedavisi sayesinde kişiler sivilcelerinden ve yara izlerinden seanslarla birlikte yok edebilmektedir. Bu konuda seans sayısı genel olarak 4 seans sürmektedir. Ancak ilk 2 seans sonrasında gözle görülür bir değişim görülebilir. PRP tedavisi güvenli bir tedavidir. Bu konuda güvenli bir tedavi alabilmek için alanında uzman doktorlar tarafından muayene olmalısınız. Muayene durumunda herhangi bir olumsuz durum ortaya çıkarsa bu tedavi yönteminden yararlanamayabilirsiniz.
Özellikle geçmişinde kanser öyküsü bulunan kişilerin bu tedaviyi alması önerilmemektedir. Kişilerde uygulamanın hemen sonrasında değişimler gözükebilir. Ancak değişim zaman ister. Bu konuda PRP tedavisini bir kök hücre tedavisiyle karıştırmamak gerekir. PRP tedavisi uygulandığı zaman ciltte onarılma mekanizmalarının devreye alınmasını veya tetiklenmesi amaçlanır. Hastalar bu şekilde kolay bir şekilde iyileşebilir. PRP uygulamasının yapılma işlemlerini doktorunuz size detaylı bir şekilde anlatacaktır.



PRP Tedavisi Ne Kadar Sürer?

PRP tedavisinde kişilerden ilk olarak kan alınır. Kan alınma işlemlerinden sonra PRP tedavisinin hazırlanması yaklaşık 10 ile 15 dakika sürebilir. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından PRP tedavisinin cilde uygulanma seansı başlar. Cilde uygulanma süresi genellikle 10 ile 20 dakika sürmektedir. PRP tedavisini alabilmek için önce muayene olmanız şarttır. Gereken şartları yerine getirdikten sonra PRP tedavisi alabilirsiniz.


Doğal hayat web sitesinden detayları öğrenip randevu alabilirsiniz : https://www.dogalhayat.com.tr

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Auzef Sınavlarına Hazırlık Yapmak

Şirketlerde Sosyal Medya Kullanımı